Klusmiddag 8 Maart 2015

Hallo buurtgenoten,

Zin om te klussen in de Buurttuin? Zondag 8 maart van 11:00 tot 16:00 houden we de 1e klusdag van dit seizoen in onze Buurttuin aan de Boschveldweg. Het schuurtje aftimmeren; de bloembollen uit de grond kijken smile-emoticon onder het genot van een drankje; een hutje voor de kinderen vlechten met wilgentenen en de moestuin klaar maken voor een nieuw groente- en fruitseizoen. Heus, de lente komt eraan: de knoppen van de narcissen zijn al zichtbaar en de onlangs geplante bloembollen lopen ondergronds al uit.

Vanaf april zal er vrijwel elke zaterdagmiddag weer iemand van de Groengroep aanwezig zijn in de Buurttuin. Dan kun je ook komen tuinieren als je zin hebt. En als je nóg actiever wilt worden of mooie ideeën hebt, kun je je aanmelden om deel te nemen aan de Groengroep.

contactpersoon Groengroep Ans de Vries: ans.devries12@gmail.com of 0644305264

Hallo buurtgenoten,

Doe je ook mee op 28 maart van 9:15 tot 12:00 uur met de Zwerfafvaldag?

Onder de vlag van Buurtcomité ‘t Zand Noord-West hebben we ons – een aantal actieve buurtgenoten – al aangemeld bij de gemeente. Maar we kunnen meer mensen gebruiken.

Vorig jaar hebben we ook meegedaan. Het was gezellig en zo gepiept. De gemeente levert het nodige materiaal; zakken, handschoenen en knijpstokken. En frietjes toe.

We spekken er met 80,- en 7,50 p.p. de kas van ons buurt…

contactpersoon Zwerfafvaldag Ans de Vries: ans.devries12@gmail.com of 0644305264

Paardenbloem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.