De wijkmanager stelt zich voor: Riekje Bosch

Riekje Bosch wijkmanagerDeze zomer kondigde Riekje Bosch aan het stokje over te nemen van  onze “oude”wijkmanager Rens Jeunink.

Maar wat houdt dat nou in het managen van de wijk? Riekje legt het voor ons uit.

“Een wijkmanager houdt zich vooral bezig met de leefbaarheid van de wijk en de kwaliteit van de leefomgeving. Daarnaast ben ik aanspreekpunt voor bewoners als ze niet weten waar ze met hun vraag naartoe moeten en zorg ik dat deze op de goede plaats terecht komt. Ook ben ik “smeerolie” tussen bewoners en organisaties. Dit om te voorkomen dat zaken onduidelijk zijn en daardoor blijven hangen. Dat wil niet zeggen dat alles mogelijk is, (nee is ook een antwoord) maar wel dat bewonersinitiatieven serieus worden bekeken op uitvoerbaarheid.”

En wat vindt Riekje verder nog leuk in het leven?

Muziek, hardlopen, fietsen en Italie, lange wandelingen in het buitengebied en genieten van haar dansende dochter en voetballende zoon.Grote steden waar je heel anoniem kunt rondlopen.

Riekje houdt van open, eerlijke en directe communicatie, met respect voor elkaars mening, en na afloop een borrel, ook als het even moeilijk was.

Genoeg aanknopingspunten voor een goed gesprek lijkt ons..We wensen Riekje heel veel succes en hopen dat mede door haar “regie” onze wijk alleen maar mooier wordt.

https://www.facebook.com/wijkmanagerriekje.bosch

r.bosch@s-hertogenbosch.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.