Wie zijn wij?

Het buurtcomité bestaat uit mensen die graag betrokken bezig zijn met het wonen in deze wijk, elk vanuit een andere achtergrond. We stellen ze even aan u voor.

Voorzitter: Will Hoeben

Will“Geboren en getogen in de Brabantse Peel en na wat Bossche omzwervingen sinds 2004 woonachtig in het ’t Zand samen met mijn jeugd liefde Katalijne. Al van jongs af aan betrokken en actief in jongerencentrum, verenigingen, buurt  e.d. zo ook in het buurt comité. Vooral betrokken als het gaat om opbouwen en als team samen iets voor elkaar krijgen. Als het gaat om organisatie, collectief en opzet ben ik altijd te porren om mijn steentje bij te dragen.  Inmiddels alweer 45 jaar oud, nog lang niet volwassen maar altijd jeugdig gedreven om zaken voor elkaar te krijgen!”

Secretaris: Anniek van Aert:

bestuur Anniek“Ik ben sinds 2007 woonachtig in de wijk. Vanaf het begin heb ik me hier thuis gevoeld, het is zo gezegd “mijn wijkje”. Als buurtbewoner van ‘t Zand Noord West voel ik me dan ook betrokken bij het wel en wee van de wijk. Ik geloof sterk in het “samen” dingen doen, bedenken en oplossen. Ik draag graag mijn steentje bij op het gebied van de organisatie, groene gevoel en het oplossen van structurele problemen”.

Penningmeester: Hendrik Jan Aantjes

Hendrik-Jan“Sinds 1998 woon ik in de Oisterwijkstraat. Eerst als student, later heb ik het huis samen met mijn vrouw Susanne gekocht en helemaal opgeknapt. Voordat ik in de Oisterwijkstraat kwam wonen heb ik ook nog drie jaar in de Peellandstraat gewoond. Al met al ken ik de wijk dus al heel lang en vandaar dat ik mij er graag voor inzet om onze buurt nog leefbaarder, gezelliger en mooier te maken”.

Algemeen bestuurslid: Stijn Mertens

image001“Stijn is een druk baasje en combineert zijn studie Kunst en Economie met zijn werk als Tour- en Marketing Manager in de muziekindustrie. Netwerken zit in zijn bloed. Daarnaast vind hij ook nog tijd om zich bezig te houden met maatschappelijke projecten voor het Buurtcomité, waarbij hij het liefst constructief en met een positieve blik te werk gaat. Zijn motto: in iedere verandering verbergen zich duizenden mogelijkheden”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.